Eh, was isch o das ume für es Jahr gsi!?!

Das Wort mit „C“ het üses Läbä immer no bestimmt.

Für glich chli öpis ds mache, he mir üs entschiedä, dass mir chlini Events verussä tüe organisierä.

Bim plane, isch gli mau ä Voumondwanderig zur Sprach cho. Eni het im Kaländer gluegt u es Datum im Dezämber gsiit, wo de Mondhousi schwarz isch itragä gsi. Dr Räschte het gnickt u deicht: „isch de nid ersch gad gsi?“

Item, das Datum isch ids Programm ufgno worde u wöu a däm Fritig nid grad schüst a Voumond isch gsi, he mir du „fasch Voumondwanderig“ gschriebä.

Dä 4. Dezämber isch cho.

Gschneit hets gha, dr Himmu isch abdeckt gsi. Eifach perfekt.

Im Than vore isch agfüüret worde, Kerzli azündet u dr Punsch isch o parat gsi.

10 Froue he sech uf em Viehschou Platz troffe u si de zämä ar Site na gäg ds Than glüfä.

Scho vo witem het me se ghört aber dr Mond het me nienä gseh.

Glachet he mir, wo mir du he usefune, dass äbä Läärmond isch gsi und nid Voumond.

Zum Glück he mir ä fasch Voumondwanderig gmacht. Das wä ja schön piinlech gsi.

Am Füür he mir üs ufgwermt u he am Raclettchäs zuegluegt wie er langsam gschmouze isch u dr na jedes es Chäsbräteli het dörfe gniessä.

O dä Abe isch unvergässlech schön gsi.

Yvonne

No meh Föteli fingsch im Mitgliederbereich.